Levering

Zelf afhalen
Een aantal machines mag u zelf afhalen vanaf ons filiaal in Drachten. Let op, vergeet niet de optie 'machinetranporter' er bij te huren, bij al onze machines bieden we een aanhanger tegen een laag tarief zodat je veilig de machine mee kunt nemen. Deze aanhangers zijn voorzien van de benodigde bevestigingsbanden en rijplaten. Mocht je zelf een geschikte aanhanger hebben dan is dit uiteraard niet nodig.

Alleen brengen en ophalen
Er zijn ook een aantal machines die te zwaar of te groot zijn om zelf af te halen. In de webshop is dan ook alleen de keuze 'bezorgen' zichtbaar. Bij bezorgen wordt met behulp van je postcode de transportkosten berekend. De machine wordt vervolgens gebracht op de gekozen datum en wordt van de aanhanger gereden. Ook geven we je (indien gewenst) uitleg hoe de machine werkt zodat je snel kunt beginnen met je klus. Als de klus klaar is halen we de machine weer op. 

Als er vragen zijn, stuur gerust even een e-mail, tijdens onze openingstijden krijg je altijd binnen 1 uur antwoord. Is dit niet snel genoeg, bel dan gerust naar ons filiaal in Drachten toe.