Goedkoop Huren

Wij verhuren onze machines tegen de laagste prijzen. Wij zijn zelfs de goedkoopste in Friesland, Groningen en Drenthe. Je zult vast denken hoe dit mogelijk is. Hieronder leggen wij uit waarom VTE Verhuur de laagste prijzen hanteert. 

  • Wij werken volledig online. Wij hebben dus geen overbodig kantoorpersoneel die de hele dag bezig is met het maken van offertes, het verwerken van orders en het maken van facturen. Bij VTE Verhuur is dit allemaal geautomatiseerd. Dit bespaart veel geld, wat we direct in mindering kunnen brengen op onze verhuur prijzen. Hier profiteer jij van! 
  • Wij verhuren geen splinternieuwe machines maar goed onderhouden machines van een paar jaar oud. Deze zullen wellicht niet meer glimmen, maar functioneren perfect. Hierdoor kun jij bij ons machines huren tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan de gemiddelde verhuurprijs van concurrenten.

  • Doordat wij voornamelijk actief zijn in de drie noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe hebben wij in verhouding een snelle omloopsnelheid. Hierdoor kunnen wij de machines binnen een bepaalde termijn vaker verhuren, waardoor jij van een lage prijs kunt genieten. 


BEZORGEN & OPHALEN

GOEDKOOP HUREN

MAKKELIJK BESTELLEN

BEHULPZAAM

TIJD BESPAREN

SPOEDSERVICE